100% златен стандартен казеин от оптималното хранене

100% златен стандартен казеин на Optimum Nutrition е висококачествен казеин. Бавен протеин е необходим, когато спортистът не трябва да яде в продължение на няколко часа и е по-добре да се гарантира, че притокът на аминокиселини в кръвта е постоянен. Казеинът помага да се възстанови по време на нощен сън. Той премахва засиления глад, който измъчва много хора по време на усилени тренировки. Освен това не е необходимо да го пиете строго през нощта. Казеинът е подходящ като заместител на храненето, ако човек няма друга храна под ръка и трябва да спазвате режима.

съдържание

 • 1 Ефекти от приема
 • 2 Състав
 • 3 Как да приемате
 • 4 отзива

Ефекти на приемане

 • Увеличена стройна мускулна маса с адекватно тренировъчно натоварване;
 • Подобряване на ефективността на всяка диета;
 • Ускоряване на метаболитните процеси;
 • Увеличение на показателите за мощност;
 • По-спокоен сън през нощта.

Съществува мнение, че не трябва да се приема казеин, ако целта е намаляване на теглото и отслабване. Това не е така, всеки може да приема казеин, той няма специални вещества, които допринасят за увеличаване на теглото. Ако трябва да премахнете мастния слой, да подобрите състава на тялото и да отслабнете, казеинът може да се пие вместо вечерно хранене, за да осигурите на тялото аминокиселини за една нощ. Това ще ви позволи да се възстановите по-добре след тренировка и ще ви помогне да се отървете от постоянно чувство на глад. Освен това добрият сън е ключът към нормалния синтез на хормон на растежа. Адекватното му ниво ще помогне да отслабнете не поради мускулен катаболизъм, а поради мазнини.

структура

Съставен от 100% златен стандартен казеин от оптимално хранене:

 • 24 g протеин на порция;
 • Около 3 г въглехидрати (от лактоза);
 • 0, 3 г мазнини

Това е висококачествен казеин, който не съдържа брашно, примеси и захари. Някои аромати могат да съдържат естествено какао или ванилия. Без захар или други въглехидратни добавки. 3 г въглехидрати на порция идват от лактоза. Протеинът може да се консумира дори от тези, които са изключили захарта от диетата.

Как се приема

Класическият вариант е да пиете порция сутрин, следобед и вечер. Но това може да не е най-добрият вариант. Факт е, че казеинът наистина се усвоява за дълго време и може да забави храносмилането. Важно е един спортист да получава не само протеин, но и целия комплекс от витамини, минерали и други хранителни вещества. По-добре е да пиете казеин, когато не се очаква следващото хранене, поне в рамките на 4-5 часа. Следователно, три дози от такъв протеин не са напълно верни. За по-кратки интервали между храненията спортистът трябва да се храни редовно с протеинови шейкове.

Необходимо ли е да се размножава жилав в 300 мл вода или мляко "> Отзиви

Този казеин е спечелил любовта както на професионални спортисти, така и на фитнес любители. Опитни културисти, опитали много добавки, казват, че този протеин няма равенство по смилаемост. Наистина, във форуми и уебсайтове с отзиви за спортното хранене е трудно да се намери някакъв негатив или да се споменат проблеми от стомашно-чревния тракт при тези, които консумират такъв протеин. Спортистите пишат, че той се абсорбира перфектно и има нормална консистенция.

Продуктът има добър вкус. Най-популярни са шоколадът и ванилията, плодовете и плодовете са по-малко популярни. Заслужава да се отбележи, че този казеин се използва не само като основа за коктейли, но и като добавка вместо брашно в различни видове палачинки и други протеинови печива.

100% златен стандартен казеин на Optimum Nutrition е първокласна марка, която не може да бъде евтина. Освен това цената на внесените протеини на нашия пазар винаги е по-висока. Определено количество отрицание в мрежата може да се прочете на сравнително висока цена, но други рецензенти възразяват, че е по-добре да преплатите малко и да получите висококачествен казеин, отколкото да плащате по-малко за смес от протеин с неизвестни пълнители.