Glavni » general » 10 stvari koje volim o T-mobile G1

10 stvari koje volim o T-mobile G1

general : 10 stvari koje volim o T-mobile G1

Prvo u mojoj liniji G1 recenzija bio je moj vrlo poseban popis od 10 Gripesa o T-mobile G1.

Ovdje je popis od 10 stvari koje volim o G1.

  1. Korisničko sučelje . Dodirnite, prijeđite prstom i dodirnite i osjetljivost koja se rijetko vidi u uređajima s dodirnim zaslonom. Ikone su atraktivne, a UI je općenito jednostavan za korištenje. Prilagodio sam korisničkom sučelju G1 za manje od 10 minuta. Nema priručnika. Nema prethodnog treninga.
  2. Rukovanje podacima . Ako imate više pristupnih točaka za postavljanje GPRS / EDGE / 3G / HSDPA, G1 inteligentno koristi onu za SIM karticu koja je trenutno na vašem telefonu. I sve je to učinjeno iza kulisa i brzo. Nevjerojatno!
  3. Pregledavanje weba. Preglednik na G1 je brz i dobiva posao. Cpanel, WHM, online bankarstvo, rješavao je sve što sam ga bacila gracioznošću.
  4. Android Market. Ne znam gdje početi s Android tržištem, već samo kažem: "Radi". Djeluje vrlo dobro. Osim toga, G1 vas automatski obavještava kada su ažuriranja dostupna za sve aplikacije koje ste instalirali s tržišta. Slatko.
  5. Prilagodljiv početni zaslon. G1 početni zaslon je veličanstven. Možete postaviti widgete za niz zadataka, kontakata, prečaca do aplikacija, mapa i pozadina.
  6. Integracija s Googleovim uslugama. G1 se sinkronizira s vašim Gmailom, uključujući kontakte i unose kalendara. Sve što trebate su vaše podatke za prijavu na Gmail, a G1 ostalo. Tu je i Googleov widget za pretraživanje, kao i ugrađene YouTube i GoogleTalk aplikacije.
  7. QWERTY tipkovnica stijene! Sada sam g. QWERTY tipkovnica na mobitelu. Kad kažem da G1 QWERTY stijena, mislim da je to moje iskustvo, drugo, samo na E90. A to je bliska sekunda.
  8. Obavijesti. Na vrhu zaslona nalazi se traka obavijesti na vrhu zaslona bez obzira na to koji je izbornik. Možete ga povući da biste vidjeli detalje svojih obavijesti, a zatim taknite za otvaranje te stavke, npr. Novu e-poštu, novi SMS, uspješno preuzimanje itd.
  9. USB punjenje. Priključite USB kabel i spojite ga na računalo, a G1 nadopunjuje napunjenost baterije.
  10. Multi-zadatkom. Začinjeno je više zadataka. Možete pokrenuti više aplikacija i ako se netko zatvori jer ste ponestali iz memorije, kada ga ponovo pokrenete, vraćena je na stanje koje ste posljednji put ostavili. Ako preuzimanje bude prekinuto (na primjer, jer je podatkovna veza prekinuta), kada se telefon ponovo povezuje, nastavlja se i preuzimanje. Samo se opustite.
Također pročitajte: Kako stvoriti prostor na tvrdom disku u sustavu Windows

Još uvijek imam detaljnije recenzije.

Moram reći da uživam u upotrebi G1. Unatoč ograničenjima koje je HTC nametnuo na ovom prvom uređaju s Androidom, to je telefon koji raste na vama. Pojavio se na meni. Sada, ako samo drugi proizvođač može isporučiti QWERTY uređaj na Androidu s nijednim od HTCovih ograničenja ...

Up next: galerija slika različitih sučelja na G1.

Preporučeno
Ostavite Komentar