Glavni » general » 10 (ili tako) geeky načina da wow svoju djevojku na njezin rođendan

10 (ili tako) geeky načina da wow svoju djevojku na njezin rođendan

general : 10 (ili tako) geeky načina da wow svoju djevojku na njezin rođendan

Uvijek sam mislio da sam savršeni dečko. Nikada nemojte okrenuti pogled na druge djevojke. Nikada nemojte razgovarati s prijateljicom više od 2 minute. Nazovite je uvijek prvi. Ne dopustite da vaš telefon zvoni dva puta prije nego što odaberete njezine pozive. Nikad se ne ljutiš ... i popis ide dalje. Ali jedno od najvažnijih pravila kada je u vezi s djevojkom slučajno se odnosi na datume. Da, određene datume. Poput rođendana. Prošle sam godine došlo do jako vruće vode za pogrešku koju nikada nisam mislio da ću ikada napraviti. Nisam objavio rođendansku poruku na njezinom zidu Facebooka!

No, nakon što sam trajao cijeli mjesec tretmana za kosu na ovom pitanju, počeo sam razmišljati o tome koliko je puta netko poput mene upao u ovaj nered. Nekako, osjećam da je ovaj incident u određenoj mjeri uzrokovan mojim naizgledom ovisnosti o mom telefonu. Ja obično volim raditi Facebook na moj laptop, a ne na moj telefon. Tamo sam propustio. Dok sam razmišljao o posljedicama mojih akcija ove godine i mislio sam da je najbolje započeti strategiziranje kako napraviti veliku povratak sljedeće godine.

Sada, sve ideje ovdje su stvari koje možete jednostavno napraviti s telefonom u roku od nekoliko minuta.
Evo mojih prijedloga o tome kako okrenuti tablice i ostaviti dojam o životu dok ocjenjujete geekpoints na rođendan vaše djevojke.

1) Trend joj Twitter: Dajte joj status Celebrity za jedan dan koristeći tweets. Hash označava njeno ime na Twitteru i čini joj trend za jedan dan.

2) Gangnam stil: Učinite Youtube videozapis i pošaljite je na svoju Facebook stranicu. Dijelite sa svim svojim prijateljima i prijateljima tako da ih označite.

Također pročitajte: Komičar Julius Agwu traži naknadu od Etisalata preko blokirane linije

3) Blog o tome !: Obavite satni blog o njoj na blogspotu o svim stvarima koje volite o njoj koristeći aplikaciju Blogger.

4) Instagram u kodu: Nabavite digitalni umjetnik da izradi njezinu sliku u kodu i pošalje je na Instagram. Slijedite ovo tako da označite sliku s vezama na njemu na svom blogu. Vrlo geeky, eh? (wink wink)

5) Napravite aplikaciju o njemu i dobijte što je moguće više ljudi da je preuzmu. Zatim gurnite svoj sadržaj rođendana na nju putem aplikacije. Gol!

Sada znam da sam obećao 10 geeky bodova u ovom članku, ali onda sam mislio da su te ideje previše cool da curiti. Vjerojatno bih trebao biti plaćen za ovo (lol). A budući da znam da će pročitati ovaj članak, iznenađenje bi moglo biti uništeno ako dopustim svih 10 mačaka iz vrećice. Zato vas izazovem vani da biste došli do drugih sjajnih ideja. Možete ih podijeliti u komentarima.

Preporučeno
Ostavite Komentar