Glavni » general » 10 najboljih pametnih telefona u 2011. godini - Američko tržište

10 najboljih pametnih telefona u 2011. godini - Američko tržište

general : 10 najboljih pametnih telefona u 2011. godini - Američko tržište

Postoji ogromna količina informacija o nadolazećim izdanjima najnovije tehnologije. Natjecanje između pametnih telefona nije drugačije. Ovaj će vam članak pomoći da suzite svoje odluke po imenu mobilnog telefona i davatelju mobilnih usluga koji ga nosi. Svakom od ovih pametnih telefona moći ćete se povezati s vašim davateljem mobilnih telefona ili bilo kojim davateljima internetskih usluga u vašem području.

HTC G2 (T-Mobile)

G2 je nasljednik originalnog Google telefona, G1. Ima prekrasan dizajn s fizičkom tipkovnicom koja je povjetarac za upisivanje. Međutim, u svijetu zaslona od 4 "i 4, 3", uređaj se osjeća malo ograničen s 3, 7-inčnim zaslonom.

Sony Ericsson Xperia Play (Verizon)

Pokrenut na Verizonovoj mreži, Xperia Play ima klizni gamepad gdje mnogi telefoni imaju tipkovnice. Uređaj je tvrtka Sony i ima tipke PlayStationa ... Ali to nije PlayStation telefon. Umjesto toga, uređaj može prikazivati ​​naslove kupljene u trgovini web aplikacija. Izvrstan je za mobilno igranje, ali ne toliko za one koji ne žele igrati igre.

Motorola Atrix (AT & T)

Kao prvi dual-core smartphone u Sjedinjenim Američkim Državama, Atrix je bio spreman napraviti veliki prskanje početkom 2011. Uređaj je definitivno pakiranje neke uredne tehnologije: uključuje senzor otiska prsta i sposobnost napajanja dodatnog prijenosnog pristaništa, To je moćan uređaj, ali nije uhvatio, kao što su mnogi očekivali.

HTC ThunderBolt (Verizon)

Iskreno, ovaj uređaj je imao potencijal da bude na vrhu popisa. HTC ThunderBolt je prvi smartphone koji se pokreće na Verizonovoj 4G LTE mobilnoj širokopojasnoj mreži, a više je sposoban izdržati tešku upotrebu čak i bez dvojezgrenog procesora. Na žalost, telefon je zadobio probleme s pokretanjem. Nasumično ponovno podizanje sustava frustrirano je korisnike mjesecima nakon pokretanja, a telefon još uvijek nije nadograđen na Gingebread.

Također pročitajte: Phone Rumble: Blackberry 9630 Tour Popust prodaja

HTC EVO 3D (Sprint)

EVO 3D je HTC-ov nastavak originalnog EVO-a, prvog mobitela na svijetu s 4G mobilnim širokopojasnim brzinama. HTC se okrenuo za ograde na ovom uređaju, ne samo da dodaje procesor s dvojezgrenim jezgrom, već i uključuje 3D zaslon bez naočala zajedno s fotoaparatom s dvostrukim objektivima koji može snimati 3D slike i video. Za korisnike koji žele nadograditi svoj izvorni EVO ili žele probati telefon s 3D mogućnosti, EVO 3D je savršena opcija.

Apple iPhone 4 (Verizon)

Unatoč tome što je izvorno objavljen sredinom 2010., iPhone 4 nije došao do Verizona sve do početka 2011. godine. Nema 4, 3-inčnog zaslona ili dual-core procesora, ali zadovoljava golemu nišu. Tisuće lojalnih korisnika iPhonea na AT & Tu bilo je hranjeno pokrivenošću mreže, a Verizon iPhone konačno je dopustio migraciju. Zbog toga uređaj zaslužuje pohvalu.

Samsung Droid Charge (Verizon)

Ovaj uređaj nije postao popularan kao i drugi članovi Droidove linije, ali bio je to malo kvalitetniji od smijeha. Očekivalo se mnogo toga, no 4.3-inčni Super AMOLED zaslon, 32 GB prostora za pohranu i zvijezda fotoaparat nikada nisu povrijedili nikoga. Uređaj je bio razmjerno veličine i imao je pristojnu ergonomiju. Cjenovna cijena približno 300 dolara po lansiranju vjerojatno je povrijedila prodaju.

Nexus S (AT & T, Sprint, T-Mobile)

Googleovo praćenje Nexusa One susrelo se je s radošću onih u tehničkoj zajednici koja je bila nadražena zbog nedostatka zaliha Android telefona dostupnih. Jednostavno ukorijenjeni Nexus S je jedini prodajni telefon s visokom razinom koji nudi čisto Googleovo iskustvo. Uz dizajn Samsung s bogatim zaslonom, teško je pogriješiti kupnjom Nexusa S.

Također pročitajte: Kako postaviti Google Voice na svoj iPhone

Samsung Galaxy S II (svi operateri)

Samsungov Galaxy S II je drugi ulaz u Samsungovoj vrlo popularnoj seriji Galaxy S. S 4, 3-inčnim zaslonom, dual-core procesorom i Super AMOLED zaslonom. Osim toga, također ima i jedan od najslikovitijih modela koji je ikada vidio Android telefon. Jedini je ulov taj što još nije dostupan u SAD-u. Samsung je navijestio najavljujući svoje planove za puštanje na slobodu krajem kolovoza. S slikama T-Mobile inačice uređaja koji nedavno propada, ovo se čini vjerodostojnim datumom.

Motorola Droid Bionic (Verizon)

Ne može se mnogo reći o Droid Bionicu koji još nije rečeno. A 4.3 "qHD zaslon i dvojezgreni procesor bili su dovoljni za okretanje glave. Činjenica da ona također radi na Verizonovoj 4G LTE mreži dovoljna je da ovaj telefon bude jedan od najpoželjnijih uređaja u godini. Nažalost, to je bila žrtva kašnjenja od nekoliko mjeseci. Čekanje bi trebalo vrijediti iako; najnoviji redizajn izgleda pada-mrtav divan i samo pozitivne stvari su rekli o životu baterije

(Fotografije ljubaznošću korisnika Flickr-a: bfishadow, Kuruman, ETC @ USC, eliu500, Mike Saechang, John.Karakatsanis, mamamleepleep i Marcus Carlsson)

Preporučeno
Ostavite Komentar